Skip naar de inhoud

Praktijkvoorbeeld indienen

Als ondernemer kun je door het uploaden van je project anderen inspireren om ook aan de slag te gaan met agroforestry. Ben je actief bezig met het opzetten van agroforestry op landbouwgrond van tenminste 0,5 ha? En in het geval van een voedselbos: voldoet deze aan de definitie van Green Deal Voedselbossen? Upload dan je project door het invullen van het onderstaand formulier!

Geef hier aan waarom je het praktijkvoorbeeld bent gestart, hoe je dit doet, en wat je hoopt te bereiken – max. 300 woorden

Geef aan in welke plaats(en)/regio het praktijkvoorbeeld wordt uitgevoerd (geen provincie toevoegen).

Noem hier de contactpersoon van het praktijkvoorbeeld (komt op de website) met emailadres en eventueel telefoonnummer. Ook kun je hier een link naar eigen website of social media toevoegen.

Geef op deze kaart met 1 locatieprikker aan waar in Nederland je werkt aan agroforesty. Dit mag bijvoorbeeld ook het hoofdkantoor van je organisatie staan. Op de volgende kaart is het mogelijk om de precieze locatie(s) aan te geven.

Geef op deze kaart met 1 of meerdere locatieprikkers/tekeningen aan waar je werkt aan agroforestry. Wijs de plek(ken) aan met behulp van de knoppen rechtsboven op de kaart. Met de bovenste knop kun je een gebied tekenen, met de knop eronder kun je een specifieke plek aanwijzen.

Voeg afbeeldingen van het praktijkvoorbeeld toe, bijvoorbeeld van het team, werkzaamheden of omgeving.

Meerdere opties mogelijk

Meerdere opties mogelijk

Meerdere opties mogelijk

Contactgegevens (deze publiceren we niet bij het project)