Skip naar de inhoud

Overweldigend aantal ideeën en interesse om de film 'Bomen op mijn land' verder te verspreiden

Mensen op een rij

Na afloop van de première van de film 'Bomen op mijn land' zijn er ruim 60 ideeën binnengekomen om de film verder door Nederland te verspreiden. Mocht je hier nog ideeën over hebben, willen we je vooral vragen deze op te sturen naar het emailadres van het agroforestrynetwerk@rvo.nlHet Agroforestry Netwerk gaat samen met LNV aan de slag om de film een mooi vervolg te geven!  

Op 19 april 2024 is de film ‘Bomen op mijn land’ in première gegaan in de Verkadefabriek in Den Bosch. Hier hebben 150 aanwezigen de ervaringen op beeld gezien van drie boerenfamilies uit België en Frankrijk, die elk op hun eigen manier de principes van agroforestry toepassen.

Gedurende de première zijn er verschillende ideeën opgehaald om de film verder te verspreiden. En ook daags na de première zijn er verschillende enthousiaste ideeën en interesse voor de film voorbij gekomen. Heb je na het lezen van dit bericht nog ideeën hoe we de film en het enthousiasme rondom agroforestry verder kunnen brengen, laat het ons dan weten via het bovenstaande emailadres. 

Inmiddels zijn er ruim 60 ideeën binnengekomen waarmee we inmiddels aan de slag zijn gegaan. Binnenkort hopen we alle geïnteresseerden hier meer over te kunnen vertellen, zodat de film in 2024 op verschillende evenementen in het land te zien zal zijn!

Daarnaast wil het Agroforestry Netwerk, ook namens LNV en filmmaker Joris van de Kamp en zijn team, iedereen bedanken voor het enthousiasme en de positieve energie die de film nu al teweeg heeft gebracht.

Op naar een mooi vervolg!