Skip naar de inhoud

Ben jij ook bij het online evenement van het Agroforestry Netwerk Nederland?

Grazende koeien

Wie worden de Agroforestry baanbrekers van het jaar? Hoe wordt de kennisbank nog verder verbeterd? Hoe zet je de juiste boom op de juiste plek? Dit is alvast een tipje van de sluier waar we het tijdens het online event van 5 december over gaan hebben. Kortom, genoeg reden om deel te nemen aan dit online event!  

Agrofrestry Netwerk Nederland

Het Agroforestry Netwerk Nederland bundelt kennis en ervaring en werkt aan het versnellen van agroforestry in Nederland. Onze visie is een landschap waarin agroforestry een alom erkende en toegepaste vorm van natuur inclusieve landbouw is. 

Vorig jaar werd het groots aangepakt door een evenement te organiseren tijdens de Floriade. Dit jaar houden we net als in 2021 een online evenement, waarin we laten zien welke stappen het netwerk het afgelopen jaar gezet heeft en er worden 2 baanbrekende agroforestry ondernemers in het zonnetje gezet.

Praktische informatie

Doelgroep: Agrarische ondernemers, onderzoekers, beleidsmedewerkers en voor ieder ander die geïnteresseerd is in Agroforestry.

Datum: 5 december 2023

Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Link naar aanmelden:

Ik meld me aan

Wedstrijd: Agroforestry baanbreker van het jaar

Wie worden dit jaar de Agroforestry baanbrekers van het jaar? Ben jij een boer of ondernemer die serieus werkt aan agroforestry en een voorbeeld is voor anderen? Dan maak je zomaar kans op de titel ‘baanbreker van het jaar’. Ken je juist iemand die je deze titel gunt? Geef diegene dan voor 12 november op! 

Lees hier meer over de wedstrijd

Teamslink

Neem deel via onderstaande Teamslink! 

Deelnemen via Teams